Erry Putra™

Erry Putra™

@Erry_Putra

Followers179.2K
Following185

Jom ke my Youtube tv now https://www.youtube.com/channel/UCG74EsQU2byy1gi-fMova4A

Instagram -follow @Errypu7ra
Joined on April 17, 2010
@Erry_Putra Statistics

We looked inside some of the tweets by @Erry_Putra and found useful information for you.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
6 hours
Average replies
0
Average retweets
0
Average likes
1
Tweets with photos
0 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
0 / 100

Rankings (sorted by number of followers)

62. in country Malaysia and category Actor

132. in country Malaysia and category Celebrities

234. in country Malaysia

Fun Fact

92% of retweets are based on interesting content.

Hye Everything...Awek sapa ceria nau dia time covid 🤭 @ Selamat Malam Dunia https://www.instagram.com/p/B-jvTGWJD5p/?igshid=1fua6ol5s67x3 …

0
0
1

Selamat petang semua..😊👊 @ Green Army https://www.instagram.com/p/B-jYvflp7Hw/?igshid=11glfy2a6fcw8 …

0
0
1

Abaikan lirik dan lagu xde kena mengena gn sapa2....selamat ptg semua 😊👊 @ Selamat Petang https://www.instagram.com/p/B-jYIolpNHg/?igshid=xys19asqmkmy …

0
0
0

Macam hanat haha..ada sapa2 terasa x boleh tag la sapa2 yg bakal terasa tu 🤭🤭🤭🤭 @ Tik Tok https://www.instagram.com/p/B-i-b40JW06/?igshid=1jrbbw90r12v2 …

0
0
0

Hyeee Everything....❤️ @ Miss Everything https://www.instagram.com/p/B-ittU3pAqj/?igshid=f5aexee9yvp …

0
0
0

Hai everything...Begini la rasanya cinta jarak jauh..sapa2 yg nasib macam abe ni sabar na..jgn jadi cam depa..nagis higus keluar pun xleh kuar jumpa juga..covid wei covid . @ Umah den la...mano laei..!! https://www.instagram.com/p/B-hEIoEJFMc/?igshid=el5ngrnk1z3v …

0
0
0

Pishang 🥴🥴🥴 @ Kuala Lumpur, Malaysia https://www.instagram.com/p/B-gxqjvpGrz/?igshid=udbzy4tolu4 …

0
0
0

Capt ckp jgn pergi ko apasal degil@sgt spiderman,Covid bongok walau ko pakai mask tapi aku syg kwn2 superhero aku smua faham.masuk umah 😡😡😡 @ CaptainAmerica https://www.instagram.com/p/B-gr8xRJUWj/?igshid=17t2wsgiimnd6 …

0
0
0

Hye everything capt here to save u ,save dari apa tak tau wkwkwkwkwk #diatanyadiajawab 😜👻 @ Captain Jack https://www.instagram.com/p/B-grTlCJMaK/?igshid=1n0ykyix1npi9 …

0
0
0

#thowback Rindu nk maye jumaat bersama ramai2 an an an hanya mampu selfie je baju melayu depan umah pastu masuk maye sore2 😭😭😭 @ Salam Jumaat Yang Penuh Keberkatan https://www.instagram.com/p/B-gSrAJpBCj/?igshid=fhsquo7mlnc0 …

0
0
2

Salam subuh,da solat subuh belum smua,ke nk pacak dulu klau malas bangun maye ni haaa 🤭 @ Green Army https://www.instagram.com/p/B-fvYLupOkO/?igshid=hafiwrd0e5he …

0
0
2

Cakkkkk...ada niii..aippp tutup mata la..xbaik tau tgok2 org 🥴 @ Port Skodeng Awek Budget Hot https://www.instagram.com/p/B-dvOCSpd7Y/?igshid=1sz9fndku87p4 …

0
1
2

Cakkkkk...ada niii..aippp tutup mata la..xbaik tau tgok2 org 🥴 @ Port Skodeng Awek Budget Hot https://www.instagram.com/p/B-dvFV0pfkO/?igshid=jygg6xx1gq0g …

0
0
1

Dont wory sy nyanyi gn sesapa je now jom follow my smule (errypu7ea) ada sapa2 tau tajuk lagu apa n sapa nyanyi tak 😊 @ GREEN ARMY https://www.instagram.com/p/B-cAVBqp3ie/?igshid=zg9woggx86kx …

0
0
2

I dont like PUBG ,but i like this pic so much because why,bcoz we are malaysia soldier #erryandthegreenarmy #stayathome #2020 #covid19 @ The Green Army https://www.instagram.com/p/B-a-nfaJmvA/?igshid=1e70fpgisns6i …

0
0
1

Meri nam hei rahul tuk merinam heii @shihazikir87 feat @Erry_Putra @ Dimana Saja Asalkan Aku Bahagia https://www.instagram.com/p/B-ZqDfdJYxK/?igshid=1ligf4aagnboa …

0
0
2

Kang kami da ckp duduk umah korg nk keluar juga beramai2 plak tu..jgn sebab korg org lain yg tumpang dpt sakit..adeh tu nasib baik rest polis yg kasi kalau army kasi rest aku suh roll je atas jalan raya tu beramai2… https://www.instagram.com/p/B-Y-pZSp4iB/?igshid=1wgtajn0w1jfu …

0
0
2

Wow..real spiderman..masa kecik2 selalu berangan nk jadi spiderman tapi bila skolah cikgu tanya nk jadi apa ckp nk jadi polis..bila besar jadi askar plak..artis lagi la xpernah berangan langsung nk jadi artis..korg… https://www.instagram.com/p/B-YeJ1jpnz9/?igshid=169ldaas2bl0q …

0
0
0

Masyallah hey berukkk kejut aku nate 🙄🥴 @ Dimana Ada Kamu Disitu Ada Aku https://www.instagram.com/p/B-XDz7LJeAm/?igshid=ki3sz8iwi6jj …

0
0
0
Next Page